18 Ağustos 2011 Perşembe

20'li Yaşlarda Kadın

20'li Yaşlardaki Kadın

20 'li yaşlardaki kadın . . .

Ne ister?.

Her cumartesi gecesi, yeni ve heyecan verici bir yere gitmek ve ona ayak uydurabilecek bir erkek isterler.

Ne düşünür?

20li yaşlardaki kadının beynindeki doğal ironi şöyledir. her yaştan ve meslekten erkek onun kalbini kazanmak için çok isteklidir ama o durumun tam tersi olduğunu sanar. sağlıklı ve diridir ama kendine mütemadiyen süper modellerle kıyaslar. Kendi yumuşak cildini,sıkı kalçasını ve diri göğüslerini beğenmez. Hırslı ve yaratıcıdır ama kariyer merdivenine aşağıdan baktığından asla yukarıya çıkamayacağını ve para kazanamayacağına inanır. Psikoterapistler de bundan farklı bir şey söylemez. 20'lerindeki kadın için....
"Sürekli kim olduklarını ve ne istediklerini bilmediklerinden yakınırlar.
Bu. hem "doğaçlama" davranmalarına, hem de kendi kararlarına güvenememelerine sebep olur."
20'li yaşlardaki kadınların genel olarak huyları gayet güzeldir: Seksi, heyecanlı, mütevazı, hafif spastik... Bu kadınlarla çıkmak,
kararsızlığıyla yorucu olsa da genele bakıldığında büyük zevktir.
Ancaaak! Her ne kadar görüntüsü ve davranışlarıyla "seksi" havası yaratsa da yatakta oldukça çekingendir. Fazlasıyla uçuk biriyle karşı karşıya değilseniz, fetiş ve fantezi boyutuna erişmemiştir henüz.

Nasıl erkekler dikkatini çeker?

Ondan yaşlı erkeklerin kendi yaşındaki erkeklerden farklarını ortaya koyması gerekir. Pahalı aksesuar ve giysiler dikkatlerini çeker. Göz alıcı bir takım elbise veya marka bir saat işe yarayabilir. Aynı zamanda kendine güvenli, karizmatik olmaları artı puandır. Bu yaşlardaki kadınlar gezmeye de çok düşkündür.
Şık restoranlar, pahalı gece kulüplerine gitmek onları çok etkiler.
Onu bilinen bir restorana yemeğe götürün veya önemli bir etkinliğe...
Mesela bir konsere çağırın, şık bir partiye davet edin. Ve hiçbir çok istekli görünmeyin. Çünkü onun sizinle olmak istediğinden çok, sizin onunla olmak istediğinizi anladığı an: bitmiştir.

Ne hakkında konuşmalı?

Ailesi ve arkadaşları hakkında konuşmalısınız. Genç kadınlar, hayatlarındaki insanlar hakkında konuşmaya, yaşadıklarını anlatmaya bayılırlar. Bahsettiği insanların isimlerini öğrenmeye ve daha sonra onlarla ilgili belirgin sorular sormaya özen gösterirseniz büyük puan alırsınız.

Yatakta aklı nasıl alınır?

Bu yaşta bir kadın, sekste her şeye cevap verebilecek
kapasitededir. Ama orgazm için neler yapması gerektiğini bilmeme ihtimali de yüksek. Yani sek çok zevk verici olmayabilir.
Misyoner pozisyonunda başlayın. Ağırlınız dirsek ve dizlerinizde olsun. Onun bacakları da aralık ve dizlerden kırık olmalı. Kalçanız onun bacaklarının arasında değil, tam onun kalçasının üzerinde olmalı ki maksimum zevk alabilesiniz. Bu pozisyonu bozmadan devam edin. Kalçalarınız aynı hizada olursa gücünüzü kontrol edebilir ve daha güçlü bir orgazma ulaşır ve size hayran kalır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz İçin Teşekkürler...