28 Mart 2012 Çarşamba

İlk Öpüşmenin Tüyoları

İlk Öpüşmenin Tüyolarıİlk öpüşme bir ilişkide çok önemlidir.

Doğru zaman

Öpüşme ile ilgili olan ilk soru doğru zamanın ne zaman olduğudur. Çünkü karşı tarafın beklentilerinden önce yapacağınız bir öpme hareketi yanağın size ters çevrilmesine sebep olabilir. Peki, ne zaman öpüşmeli? Araştırmalara göre çoğu kadın 2. buluşmada kendini öpüşmeye daha hazır hissediyormuş. Ayrıca hatunu kapısına kadar bıraktınız ama orada sürekli oyalanıyorsunuz mutlaka o da sizin öpüşmek istediğinizi anlayacak fakat sizin bu hareketi beklenmeyen bir zamanda yapmanız gerekiyor. Çünkü o kapı önündeki beklemeler size artı puan kazandırmayacak. En beklemediği anda duyguların yoğun olduğu bir zamana kendinizi ayarlayın

Düşüncenin Psikolojik Etkisi

Düşünce sistemi insanların olmazsa olmazı ,hatta diğer mahluklardan bizi üstün kılan özelliklerdendir ,fakat bu özellik insanların psikolojilerini doğrudan iyi yada kötü yönde etkilemeyide kolayca başarır ,düşünce yetisi insanlarda sorunları büyütme ,sürekli akılda tutma ve hatta sorunun fazla düşünülmesi ile çeşitli psikolojik rahatsızlıklarıda beraberinde getirir,psikolojik rahatsızlıkların bir çoğu "kurma" dediğimiz sorunları beyinde büyütülmesi ve içinden çıkılamayacak gibi görünen bir hâl alması ile oluşur.Pozitif düşünce ise insanın hayatına

Kadınlar Nasıl Erkekleri Beğeniyor?

Kadınlar Nasıl Erkekleri Beğeniyor?Yapılan bir araştırma, kadınların, mağrur görünen erkekleri mutlu erkeklerden daha seksi bulduğunu ortaya koydu.
Buna göre, mağrur, güçlü, kibirli, huysuz veya mahçup görünen erkekler, kadınlar tarafından gülümseyen bir erkekten daha çekici bulunuyor.

Buna karşılık erkekler daha çok mutlu görünen kadınları seksi bulurken, mağrur ve kendinden emin görünen kadınları pek çekici bulmuyorlar.

Psikolojik Performans

Psikolojik PerformansBir çoğumuzun gün içinde yaşadığı çeşitli psikolojik rahatsızlıklardan biride aslında psikolojik rahatsızlıktır ,iş temposu yada çeşitli konularda verimi iyi yada kötü yönde etkileyen bir etmendir psikolojik performans.İnsanların gün içinde yaşadıkları çeşitli rahatsızlık ,sıkkınlık ,kırgınlık ,yorgunluk ve çvresel etmenler psikolojik performansın düşmesine neden olur ve psikolojik performans ,bedensel performansa göre daha önemlidir ,nedeni psikolojik sorunların bedensel sorunlara göre daha geç iyileşme gibi etkiklei ve ayrıca psikolojik konularda yaşanan rahatsızlıkların ,bedensel bir takım sorunlarıda beraberinde getirmesi bozulan psikolojinin devamlılığını sağlar.İnsanlarda yaşanan stres çeşitli bedensel hastalıkları zaman içerisinde meydana getirir ve bu

Özgüven Sorunu

Özgüven SorunuÖzgüven sorunu kişiliğin en büyük sorunlarından biridir ,özgüven hayattaki başarı derecesini etkileyen bir duygudur.Bu duygu insanların hayattaki çizmiş olduğu yoldan geçmiş ve geleceğine dair herşeyi engelleyen yada devmaının gelmesini sağlayan ve hayattaki başarıları etkileyen bir güven duygusur.Özgüvenin düşük olması yaşanılan hayattan ve hayat içerisinde karşımıza çıkan diğer insanlardan ,yaşam tarzından ,düşünce ,gelenek ve göreneklerden ,kapasite sınırından kaynaklanır.Bir insanın özgüveni en ufak sebeplerle zedelenecek kadar ince bir durumdur.Özgüven bazen ufak bir başarısızlıkla ,bazende başka bir bireyin eleştrileri ile bile. zedelenebilir.

Yalanları Anlama Metodları

Yalanları Anlama MetodlarıYalan söylemek insanlıkta her daim görülen bir kişilik mecburiyetidir aslında ve bu mecburiyet bazı kişilerde gerçekten mecbur kaldığından bir takım insanlarda ise alışkanlık haline gelmesinden dolayı sürekli görülen bir psikolojik rahatsızlıktır ,fakat bilim bu rahatsızlığa sahip olsun yada olmasın yalan söyleyen her insanda görülen bir takım değişiklikleri araştırmalar ile ortaya açık ve net olarak koymuştur.Yalan söyleyen insanların genelde yüzlerinde bir takım değişmeler görünmektedir.Bu değişmeleri anlamak ise nasıl yapabilineceğinin öğrenilmesinden sonra bu bilgileri bilinç altımıza tamamiyle yerleştirmek ve profesyonelliğe gitmekle sonuçlanabilir.
Yalan söyleyen insanların hepsinden görülen ortak değişme göz bebeklerinde oluşan büyüme miktarıdı ,yalan söyleme anında kişileirn gözbebekleri normal halinde dikkatli bakıldığında rahatlıkla tespit edilecek kadar büyür.

Rüyada Beyin Okuma Buluşu

Almanya'da bilimadamları rüya görenlerin beyin aktivitelerini izleyerek uykudaki kişilerin o sırada ne gördüğünü anlamayı başardı.
Bilim çevrelerinde şimdiye kadar zihin okumak neredeyse imkansız kabul edilirken, yapılan son araştırmada beyin hareketleri taranarak görülen rüyanın ne olduğunu anlamaya önemli miktarda yaklaşıldı.

Münih'teki Max Planck Psikiyatri Enstitüsü'nde Michael Czisch'in idaresinde yapılan araştırmalarda, deneklerin rüyalarında sağ ya da sol ellerinden hangisini kapattıklarını gördüğünü anlamak mümkün oldu. Araştırma ekibinin Current Biology adlı bilim dergisinde yayınladıkları makalede şu ifadelere yer verildi: “Bu her ne kadar bir ön deneme de olsa, uykunun rüya görülen evresinde (REM) belli içerikteki rüyaların gözlenebilir olduğu sonucuna vardık. Rüyaların doğrudan izlenebilmesini engelleyen hususların başında, deneklerin rüyalarını denetleyememesi ve önceden belirlenmiş hareketleri yapamaması geliyordu. Dolayısıyla uyanık halde beyinde gözlenen hareketliliğin rüyadaki ile aynı olup olmadığı karşılaştırmak mümkün değildi.

Yüz Okuma Tekniklerinde Önemli Noktalar

Yüz okuma teknikleri, sadece insanların yüzlerine bakarak, düşünce süreçlerini nasıl belirlediği, problemleri nasıl çözdüğü, iletişim kurma yöntemleri, iş hayatındaki davranışları, paraya verdiği önem, öğrenmeye açıklığı, strese dayanıklılığı gibi konularda ipuçları bulmanıza imkân tanıyor.Bu ipuçları ile insanları çehre özelliklerine göre yorumlanamanızda haliyle mümkünleşiyor.İnsan çehresi aslında sahip olduğu kişiliğide gözler önüne serebiliyor.

İşte bazı yüz tanıma ipuçları:

KULAKLAR
Büyük: Dinleyici, iyi niyetli,saf ve temiz
Küçük: Kendine odaklı,kendine karşı ilgili
Dışa doğru: Bağımsız hareket eden, ne yapacağı bilinmez,özgür kişilik

YANAKLAR
Çıkık: Güç sembolü,güçlü,yapıcı
Dolgun: İletişime açık, organize etmede başarılı,yönetici kişilik

Yüz Okuma Tekniklerinde Önemli Noktalar

Psikoloji ve Beyin KontrolBeyin kontrol ,diğer bir adıyla düşünce yönlendirme günümüzde bir çok alanda uygulanan bir sanat haline gelmiştir ,sanat diyoruz çünkü günümüzde bunun üzerine eskiye nazaran daha kolay eğitimler alınması mümkündür ,bu sanat günümüzde insanlar üzerinde çeşitli yönlerle ağırlık sağlamak ,kendi fikirlerini kişiye aşılamak ve çeşitli toplulukların çıkarları adına diğer insanlar üzerinde uygulanan bir yöntem olmaktadır.Beyin yıkamanın çeşitli yöntemleri bulunmaktadır.
Beyin yıkama, tarihi 19. yüzyıl ve öncesine dayanan bir yöntemdir ,o zamanlarda bu sanat ,insanları savaşa daha kolay katılım sağlaması ,daha büyük savaşların çıkması ,güçlü bir ordu ,sert bir yapı ve her emre rahatlıkla itaat edebilecek bir orduyu kurma adına yapılmış bir tekniktir ve bu tekniği çeşitli ülke liderleri ordularına ,çeşitli kimyasallar ile yapmış ve daha cesaretli ve daha hızlı bir orduyu kurmada başarı sağlanmıştır.Daha sonraları ise bu yöntem çeşitli

Zihin Okumak Mümkün Mü?

Beyin Okumak Mümkün mü?Binlerce yıllık rüya gerçek olmak üzere. İnsan beynini okumak ,olaylara vereceği tepkileri önceden bilmek artık mümkün...Asıl tehlikeli soru da burada ortaya çıkıyor: 'İnsanlğı artık ne gibi tehlikeler bekliyor?

TOP SECRET

BEYNİNİZ OKUNUYOR MU?

Birileri, gerçekten beynimizi okuma gücüne sahip mi?  Konu İstihbarat örgütlerinin ilgi duyduğu "beyin okuma ve yönlendirme" olunca,bu soruyu bu karanlık dünyanın geçmişini bilen 'işin uzmanlarına' yönelttik...

Fiyatı 8 milyon dolar. Sadece 'devletten devlete' satılabiliyor...Bu sistemi üreten ve satıcı durumunda bulunan ülkelerin sayısı sadece ''dört''! Öyle her 8 milyon doları olana da satılmıyor! Müşteri olabilmek için bile yığınla ölçütün tutturulması gerekiyor. ''Dost ve Müttefik'' olmak, satılan bir ürünü üçüncü bir ülkenin kullanımına sunmamak gibi bazı koşulları yerine getirmek gibi...

Üstünlük Kurma Psikolojisi

Üstünlük Kurma PsikolojisiSizlere bu yazıda benimde başıma son zamanlarda gelen bir psikolojiden bahsetmek istiyorum.Bu psikoloji aynı özelliklere sahip iki insanın bir arada kalmasına engel teşkil edebilen ve hatta ortamın huzurunu sıfıra düşüren bir psikolojidir.Bu konuyu en başından kavranabilmesi adına verilmesi gereken örnek ise iki Kral nasıl bir tahtda oturamaz ise ,bir ülkeyi aynı haklara sahip 2 kişi yönetemez yada iki güçlü erkek aslanın bir arada bir ortamda kalamadığı ve ortamda huzuru bozulduğu gibi bu psikolojide ortamı son derece huzursuz hale getiren bir psikolojidir.
Belki bir çoğunuz tatmış olabilir yada bu psikolojiye sahip olan bir insanın ister istemez kibar hükümleri altına girmiş olabilirsiniz,tabiki bu hükümleri eğer karşınızdaki insan bir takım insan ilişkileri bilgilerine sahip ise bunu size sevdirerek yapar ve hiç farkında olmadan onların hükmü altında ,idaresi altında yaşar hale gelirsiniz ,bu durumdan şikayet duymazsınız ,nedeni hem sizin bunun kötü olduğunu düşünmemenizdir ,hemde idareci yönü yüksek bir arkadaşınız sizi doğru yönetir ,buda aslında ortamı bir arada tutucu insanın ortamı yöneten kişi olduğudur.Kimileriniz ise o ortamı yönetenler arasında olabilirsiniz,fakat burada konumuz ,iki aynı özelliğe sahip ,yöneticiliği seven insanın bir ortamda olması ve bulundukları

Duygusal Çekememezlik Sendromu

Duygusal Çekememezlik SendromuBir çok insanın zaman zaman başına gelmiş bazı psikolojik sorunlar arasındadır ,hatta bu sorun her insanda mevcutta olmasına rağmen kişiden kişiye göre değişen sabır ve kendini frenleyebilme özelliği bu taradın açığa çıkmamasına neden olsada bu frenleme olayını her insan yapamamaktadır.Çekememezlik sendromu ,diğer adıyla kıskançlık insanların zaafları arasındadır,bu sendrom bazı insanlarda karşı tarafın yaşadığı hayatı ,mutluluğunu ,varlığını ,aklını ,düşüncelerini yada başarısını kendinde bulamadığından dolayı onu karalama çabaları içine girmesi yada onun hakkında kendi beyninde tasarladığı negatif düşüncelerin tümü bu psikoloji arasındadır. İnsanlar genelde kendilerinden varlıkları ile üstün gördükleri ,fakat aynı ortamda aynı şartta olduklarından dolayı ,başka bir insanı kıskanabilirler.Çünkü şartlar aynı olmasına rağmen karşı tarafa ait varolan bir üstünlük mevcut ve bu üstünlüğün bilinçaltında kabullenilememesi sonucu karşı tarafa karşı karalama girişiminde bulunurlar.İnsanlar bu psikoloji sonucunda karşı taraf hakkında çeşitli yalanlar söyler yada çeşitli altta bırakma girişimlerine girerler.

Kişiliğiniz Davranışlarınızda

Kişiliğiniz DavranışlarınızdaHer insan kendi özgü kişiliği ve kendine özgü davranışları ile doğumdan ölümüne dek geçen zaman içerisinde çeşitli faliyetler içerisine girmektedir.Peki ya insanlar bu faliyetleri neye göre belirlemekte ve kendini bu faliyetlerin içerisine nasıl atmaktadır?

İnsanlar girdikleri her faliyete kendilerine özgü kişilikleri ile girmektedir.Her insan aynı bir DNA gibi diğer bir insandan farklı bir kişilik yapısına sahiptir hiç bir insanın kişiliği diğer bir insanla birebir aynı değildir,olaya DNA ile bakmamız gerekirse anne ve babadan alınan farklı 23 kromozumun birleşmesi ile toplamda 46  kromozoma sahip bir insan ortaya çıkar ve bu insan anne ve babasından farklı olarak yeni bir yapı meydana getirir,işte kişilikte tıpkı bu kromozomların birleşimi gibi diğer bir insanla çeşitli yönlerde ortaklı gösterse dahai bütünü ile diğer bir insanın aynı yapısına sahip asla olamazlar.Bir çok filmde izlediğimiz gibi ikiz kardeşler bile birbirinden farklı davranışların içerisinde olabilirler ve insanlar sahip oldukları kişilikleri ile çeşitli faliyetlere atılırlar .Örneğin yönetici kişiliğe sahip bir insan bulunduğu ortamda gözde olmaya çalışırken ağır ve sakin bir insan ise yönetmek ile ilgili bir

Tatil Psikolojisi

Yaz ayları insanları tatil yaptığı zamanlar bu alışkanlık olarak böyle gidiyor. Tatile gidenler ve gitmeyenlerin yada tatile gitmek üzere olanların psikolojileri farklı etkileniyor. Tatile henüz gitmemiş olanlar, tatilin heyecanı içinde işlerinde bezginlik ve yorgunluk hissederken, tatilden yeni dönenler işlere tekrar adapte olmakta zorluk yaşıyorlar.

Bu yüzden yapılması gereken en iyi şey tatili bölmek sene içinde yapabilirsek 3-4 kere ufak ufak tatile çıkmaktır. Bir kere de bir aylık tatil hem yılı geçirmeyi zorlaştırmakta hem de geri dönüşte işe adapte olmakta sıkıntı yaratmaktadır. Bu yüzden tatili bölmekte fayda vardır. Tatil yönünden bir başka önemli konuda, tatilin yan gelip yatma zamanı olarak algılanmamasıdır.

Kendinizi Göstermenin Yolu

İnsanlar bulundukları ortamda kendilerini gösterme ihtiyacı duyarlar bunun nedeni hakimiyet sağlamak,başarıya ulaşmak ,bilgi birikimini sergilemek,beğenilmek gibi bir çok nedenledir.Kendini göstermenin ilk yolu ise bir çok konuda da olduğu gibi özgüven ve başarılı olabilmekten ,azmetmekten geçer.Çalışma ortamında kendinizi göstermek sahip olduğunuz bilgiler ve o bilgileri sergileyiş yolunuzla alakalıdır.Zamanında ve dolu konuşmakta bu bilgileri sergileme yoludur.Yerli yersiz boş konuşmalar,fazla konuşma ve saçmalama gibi olaylar ortam içinde bulunduğunuz konumu en az indirir ,fakat dengeli bir düşünce, konuşma ve bildiklerinizi doğru bir diksiyon ile göstermek ise ortamın yöneticisi konumuna sizi yerleştirmenin yoludur.

İş Hayatında Yönetim Gücü

Başlığımızdanda belli olduğu gibi bu konumuzda iş hayatından ve en güzelide bir iş yerinde yönetici kadrosunda olmaktan bahsetmek istiyoruz ,fakt bu bahsi geçen konuda en güzel yönetimin nasıl sağlanacağı hakkında geçerliliği kabul edilen çeşitli bilgiler vermek istiyoruz.Bir yönetim kadrosunda bulunmak bir kitleyi yönetmekten emin olun ki daha zordur ,yönetici kadrosuna geçebilirsiniz fakat aslında kolay sandığınız yöneticilik gerçekten zordur,yönetici olmak için yeterli kural ve itaat gerekir ,kural , evet kural fakat bu kurallar hiç bir zaman işçi statüsünde olan insanları sıkmayacak ve onlara bir tertip ve düzen sağlayacak çeşitli kuralların bütünüdür.Bir ortamın yönetimini sağlamak sizi sıkar ve hatta bunaltır fakat bu bunalımı atlatmak ellerinizdedir ,nasıl mı sorusunun cevabı ;

Sosyal Ağlarda Sevgili

Sosyal Ağlarda SevgiliGünümüzde insanlar artık ilişkilerini sosyal ağlar üzerinden başlatmaktadırlar ,bunun nedeni günden güne gelişen

internet ağı ve bir çok insanla dolmasıdır ve bu yüzdende eskiye oranla sosyallik azalmış ,bir çok sosyal ağında

günümüze taşınması ile insanlar duygusal ilişkilerini ve çeşitli arkadaşlıklarını bu ağlar üzerinden başlatma durumuna

girmişlerdir ve bu ağlar bizim açımızdan hem avantajlı ve bir o kadarda dezavantajlı bir durumdur.Sosyal ağlar

sayesinde bir çok insan tanışma fırsatı bulmamıza rağmen bulduğumuz insanların güvenilirlik derecesini

anlayamamaktayız ve bu ağlarda insanların günlük doğal hallerinden çok daha ileriye gitmeleri ve kendilerini farklı

biçimlerde göstermeleri ve tanıtmalarıda dezavantajlar arasındadır.

Başarılı Erkeklerin Formülü

Başarıyı oluşturmak biz insanların elindedir ve geçmişten günümüze her insan hayatında çeşitli başarıları görmeyi dilemiş ve bu başarılar için sürekli olarak

uğraşmıştır ,başarısız bir hayat tabiki düşünülmez fakat başarı dendiğinde ilk akla gelen şey iş hayatında başarıdır ,fakat bu yanlış bir düşüncedir ,başarılarımız

işimizle olmamalı sosyal hayat ve insan ilişkilerinde de başarılı olmalıyız ,fakat bazı insanların işleri dolayısıyla insan ilişkilerinde başarılı olmalarıda yine iş

hayatına girmektedir.Fakat size bu yazıda başarının ilk formülünden bahsetmek istiyorum ,bir söz vardır bunu bir çoğumuz hayatımızın bazı noktalarında duymuş

2011 de Aşk

2011 de AşkEvet bu konumuzunda başlığında anlaşılan kadarı bu yazımızda 2011 yılının aşk şeklini gözlemleyeceğiz.Bu yeni çağın yapısına göre günümüzün gençleride aşk denile o en ilahi duygulardan birinin bile günümüzde ne hale geldiği gayet açık ve net olarak gözükmektedir.2011 de aşk denildiğinde insanların aklına gelen kısa süreli yaşanan ve kısa süre içerisinde gelişen ,büyüyen ve erkeklerin bir yatakodası macerası bayanların ise sanki bu maceradan hoşnut değilmişcesine bahsettikleri bir olay olarak görülmektedir.Halbuki kimse kimseyi zorlamamakta ve kadının kabul etmesi karşılığında bir yatakoadası macerasına dönüşmekte ve bir kaç ay içinde ise bitmekte olan bir duygu haline gelmiştir,peki ya bu ne kadar doğrudur ? Tabiki hiç doğru değildir ,fakat günümüzde insanların birbirlerine karşı güvenleri son derece az ve güven azlığından dolayı ise birbirlerini pek önemsememektedir.Günümüzde aşklar mantıkla başlar ,evliliklerde mantıkla yürür ,insanların günümüz şartlarına uygun olarak değişmesi belkide bu duygunun yok olmasında ki en büyük nedendir.Görüldüğü gibi günümüzün insanlarıda daima mutsuz bir yaşamın içerisinde yaşamakta ve yaşlanmakta ,sıkıntıları farklı yönlere çekilmiş olmakta ,hayatın temposuna kendilerini kaptırıp dertleride para ,ev ,araba olmaktadır.

Etkileyici Olma Sanatı

İnsanlar geçmişten günümüze her zaman bu sanatı diğer insanlara karşı kullanılması durumunda oluşan o güzel durumun mutluluğu ile yaşamışlar ve her zaman bu sanatı karşı cinse karşı kullanmışlardır,oysa etkileyicilik sanatında kural sadece karşı cinse değil kendi cinsinizden olan birinede aynı sanat ile yaklaşabilmenizdir ,peki karşı cinsi etkileyipte elinize geçecek olanların yanı sıra kendi cinsinizi etkilediğinizde elinize geçecekler nelerdir? Tabiki popülerite , diğer insanlar tarafından tanınma (ünlü olma) ,iş bulma yada en iyisi olmayı isteme gibi çeşitli avantajlar sağlamaktadır.Peki bu sanat için gereken şeyler nelerdir ?

Bir İşte Başarılı Olmanın Yolları

Bir İşte Başarılı Olmanın YollarıBir İşte Başarılı Olmanın Yolları

İnsanlar doğumlarından ölümlerine dek yaşadıkları bu hayat içerisinde çalışıp bir şekilde gelir elde etmeye ihtiyacı olan varlıklardır ve hayvanlardan en büyük farkımızda aslında bu değil midir ? Fakat bir çok insan günümüzde kendi işinin dışarısında olan sevmediği ,ilgi duymadığı işlerde ya zorunluluktan yada geliri yüksek olmasından dolayı çalışmaktadır,oysa bu tutum iş verimiini azaltan en büyük faktörlerdendir.Eğer bir iş konusunda uzman olmaya kararlıysanız o iş üzerinde durmanız önerilir ,o ile daha fazla ilgilenmeli ,daha fazla çaba göstermeli ve kendinizi günün şartlarına göre geliştirilmelisiniz ve aynı zamanda bu iş üzerinde iyi olduğunuzu başkalarınıza çeşitli yollarla duyurmanız hem iş kapısını açar ve hemde saygınlığınızı yükseltecektir.Unutmayın ki iyi bir gelir için iyi bir reklam gerekmekte ve ayrıca bu reklamıda sahip olduğunuz bilgi ile sağlamanız en güzelidir.

Güveni Kaybedilen Birine Karşı Güven Sağlamak

Güveni Kaybedilen Birine Karşı Güven SağlamakGüveni Kaybedilen Birine Karşı Güven Sağlamak

İnsanlara güven sağlama olayı bir çok insan için son derece önemli ama yapılmasıda bir o kadar zor bir durumdur,evet ne yazık ki kabul ediyorum ki zordur ,fakat güven durumu belli başlı şartlar altında yapılması daha kolay hale gelebilir.Örneğin sevgilinize karşı herhangi bir hatanı size olan güveninin azalması yada yok olmasına sebeptir ve yaptığınız o yanlışa pişman olduğunuzu var sayarsak ve sonucunda tekrar güvenmesini istiyorsanız karşıdaki cinse göre bu güven zamanı değişebiir ,yani şöyleki karşınızdaki bir bayansa eğer bir erkeğe göre daha zorludur ,çünkü kadınlar bu ve benzeri şeyleri asla unutmaz ve her zaman şüphe içinde ve temkinli yaklaşırlar ,tabiki istisnalarda mevcuttur ama bayanları genei böyledir ,erkekler ise bunun tersi bir biçimde eğer karşıdaki kişinin sözü ve davranışları bir ise inanmaya daha meyillidirler ,fakat yine istisna erkekler ve geçmişi ders olarak anabilen erkeklerde bu durum aksine bir durum olabilir ama genele bakarsak eğer bir erkeğe güven sağlamak ,bayana güven sağlamaktan daha kolay diyebiliriz.Şimdi ise belli başlı kurallara gelelelim ve bu güven meselesini inceleyelim.

Bir insanı nasıl etkileyebilirsiniz?

Bir insanı nasıl etkileyebilirsiniz?

Bir insanı etkilemek aslında onu keşfetmek anlamındadır, ki bu çok da zor bir iş değildir. Siz sadece yapmanız gereken adımları izleyin, o yeter. Öncelikle şunu

bilin,kendinize ne kadar güveniyorsunuz? Özgüveniniz ne durumda* Eğer kendinize olan güveninizden şüphe duyuyorsanız, bir insanı etkilemekten çok o

insanın etkisinde kalmanız daha kolay olacaktır. Kendinize olan güveninizi tam olarak yerine oturtmalısınız. İlk yapmanız gereken iş bu olacaktır. Sonrasında

karşınızda ki insanı iyi tanıyın.

Psikolojide Büyük Düşünmek

 Psikolojide Büyük Düşünmek

Psikolojide büyük düşünmek başarıyı ve saygınlığı açan yoldur ,aslında büyük düşünmek kişiliğinde gereklerinden biridir.Kişiliği sağlam ve çevresel olarak

büyük düşünmeyi benimsemiş insanlar bunu psikolojilerine yerleştirip büyük fikirlerin insanları olmuşlardır.Üretkenlik hem bizim başarı isteğimize ve hemde

psikolojimizi kullanmamızla alakalıdır.Psikolojisine esir olmadan onu yönetebilen bir kişilik istediği noktalara çabası ve düşünceleri ile gelebilir size bazı örnekler

vermem gerekirse eğer bunlardan biri Adolf Hit her ne kadar bir çok insanın sevmediği bir kişilik olsada onu sağladığı başarı düşünceleri sayesinde hayata geçmiştir