18 Ağustos 2011 Perşembe

Kadınları Etkilemenin Yolları

Kadınların sadece yakışıklı, karizmatik ve cool erkeklerden hoşlandığını mı düşünüyorsunuz? Çevrenize baktığınızda nice güzel kadınların hiçte yakışıklı sayılmayacak erkeklerle birlikte olduğunu muhakkak görmüşsünüzdür. Peki nice güzel kadınları bu tür erkeklere çeken şey nedir?
Sokağa çıktığınızda onlarca çift görürsünüz. Kimisi birbirine çok yakışan uyumlu bir çift kimisi ise yok artık bu kadarda olmaz diyeceğiniz uyumsuz bir çift.Dışarıdan bakıldığında insanın göz zevkini yerle bir etme derecesinde çirkinliğe sahip erkekler aynı derecede güzelliğe sahip kadınlarla el ele kol kola sokakta yürüyor. Sizce bir kadını böylesine bir erkeğe çeken şey ne olabilir?

Kadınlar kompleks yaratıklardır. Onların nerede ne zaman ne isteyeceğini tahmin etmek imkansızdır. Tercihleri her daim değişken ve sıradışıdır. Bu yüzden bir kadını etkilemek hiçte kolay değildir. Kimi kadınlar sadece dış görünüşe bakarak birlikteliği seçerken kimisinin çok farklı kıstasları vardır. Kendinde eksikliğini hissettiği şeyi beraber olduğu erkekte arar ve bu şekilde bir çift olarak kendini tamamlamayı seçer. Örneğin çok zengin bir kadın kendisinden daha zengin bir erkeği tercih etmez. Ancak aptal bir kadın kendisinden daha akıllı bir erkeği tercih edecektir. İşte eksikliği tamamlamak budur. Güzel bir kadınında yakışıklı bir erkek bulma kaygısı bu nedenle yoktur. Güzel bir kadın akıllı, zengin ya da sosyal bir erkek arayacaktır. Kadınların tercihlerini tahmin edebilmek onları tavlamanın en önemli adımıdır. Bir kadından hoşlanıyorsanız öncelikle yapmanız gereken onun eksiklerinin bir listesini çıkarmak. Eğitim durumu maddi durumu arkadaşları ile olan ilişkileri kültür düzeyi ya da teknoloji ile olan alakası. Muhakkak bir konuya ilgisini ve eksiğini bulabilirsiniz. Bunu yaptıktan sonra işiniz artık biraz daha kolay. Bundan sonra yapmanız gereken bu eksiklikleri kendi üzerinizde uzmanlaştırmak yani kendinizi bu konularda geliştirmek. Bu sayede hoşlandığınız kadına yaklaşırken onun ilgi alanlarıyla ortak bir muhabbet kurup bu ilgi alanlarında kendi gelişmişliğinizi göstererek onu etkilemeniz mümküdür. Size hayranlık duyacak seviyede bir profesyonelliğe ulaştığınızda ise artık o kadın avuçlarınızın içindedir. Elde ettiğiniz kadını kendinize daha sıkı bir şekilde bağlamak ve onun vazgeçilmezi olmak istiyorsanızda elbette yapabileceğiniz bir çok şey mevcut.

İlişkinizin sağlıklı bir şekilde ilerlemesini istiyorsanız dikkat etmeniz gereken bir takım kurallar var. Bunların başında temizlik gelir. Kadınlar erkekleri her yönüyle her daim inceler. Bu incelemelerin başında erkeğin temizliği gelir. Temizliğiniz için günlük duşunuza saç sakal tıraşınıza diş bakımınıza el ve tırnak temizliğinize dikkat edin. Haftalık olarak epilasyon ve bakımınıza özen gösterin. Kıyafetlerinizin temizliği ve uyumuda bu hususta çok önemlidir. İç çamaşırlarınızı günlük olarak değiştirin. Ağır olamamakla beraber onu etkileyebilcek hoş kokulu erkeksi parfümler kullanın.
Kadınları etkilemenin bir başka yolu ise dildir. Tatlı söz yılanı deliğinden çıkarır derler. Eğer etkili bir konuşma yeteneğiniz
varsa kadınları etkilemek sizin için hiçte zor olmayacaktır. Kadınlar eğlenceli erkekleri severler. Saçmalamayıp boş konuşmadığınız sürece sizi her zaman dinler ve sizden etkilenirler. Onlara güzel sözler söyleyip kandırabilirsiniz. Tabi bunu yaparken fazla abartmamakta fayda var nitekim bütün kadınlar övgü dolu sözlerden hoşlanmayabilir. Konuşmalarınızda onu daraltıcak ve utandıraca şeyler söylemeyin. Espri yeteneğiniz varsa bunu kullanın. Ancak yoksa şansınızı çok fazla zorlamayın çünkü yaptığınız espriler karşı tarafta soğuk duş etkisi yaratırsa sizinde içinde başlamadan biten bir birlikteliğin sebebi olabilir. Kadınlarla konuşurken gözlerinin içine bakın. Eğer gözlerinizi kaçırırsanız sizin için utangaç ya da kendine güveni olmayan bir erkek profilini kafalarında çizebilirler. İlgi alanlarına göre kültür ve sanatla ilgilide sıcak sohbetler kurabilirsiniz. Bu sayede ortak bir muhabbet açarak sizin yalnızca kendisi için övgüler yağdıran komiklik yapan bir erkekten ibaret olmadığınızı anlamasına yol açar.

Kadınlar ağır ve oturaklı erkeklerden çok hoşlanırlar. Sürekli çocuk gibi zıpır tipler onlara çok ciddi gelmez. Kimse size odun gibi olmanızı söylemiyor ancak hareketlerinizde ölçüyü bilmelisiniz. Ağırlığınızdan taviz vermeyip ona erkekce yaklaşmalısınız. Uygun yerde uygun davranışta bulunmanız onu etkileminizi kolaylaştıracaktır. Kadınlar kıskanılmayı severler. Abartmadığınız sürece onu kıskandığınızı belli edin. Kıskançlık kıyafetlerine giyimine kuşamına karışmak değildir. Bunuda unutmayın.
Yazımızın başında da söz ettik. Kadınlar yalnızca yakışıklı ve karizmatik erkek peşinde değildir. Onların bütün eksiğini giderebilen erkek en mükemmel erkektir. Sizde hoşlandığınız kadının mükemmeli olmak istiyorsanız elinizi çabuk tutun ve detaylı bir araştırmaya girin. Hoşlandığınız kadının ilgi alanları ve onun kendinde hissettiği bütün eksiklikleri kendinizde toplamaya bakın. Bu sayede onun tamamlayıcısı ve hayatının erkeği olmanız mümkün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz İçin Teşekkürler...