18 Ağustos 2011 Perşembe

Yazın Keyfini Çıkarın / Kaçırın

Yazın Keyfini Çıkarın / Kaçırın

Yazın Keyfini Çıkarın / Kaçırın

Beklentilerini büyütüp farklı bir yaz geçirmek elinizde.Size risk ve eğlenceyi harmanlayıp çizgi ötesi bir tatil reçetesi sunuyoruz!

Klasik aktivitelerin ötesine geçip sıra dışı eğlencelerden söz ediyoruz ."Ördek suya daldı zil çaldı" devri çoktan kapandı.Artık kimse dipten kumda çıkarmıyor.Yaz size büyük fırsatlar sunuyor.Hayatı bir eğlenceye dönüştürmek ve torunlara anlatacak hikayeler yaratmak istiyorsanız FHM ve sonbil'i takip edin.Aşağıda okuduklarınız size hitap etmiyorsa ,bu yazı da ada çayı içip çekirdek çıtlayarak geçirebilirsiniz !

Yanık İzi

80'li yılların kült filmi Polis Akademisi'ni seyretmeyen yoktur.Akademiye yeni katılanlar hem zor koşullarla hemde belalı eğitmen Teğmen Harris'le mücadele ederler.Harris işi azıtıp öğrencilere eziyet etmeye başlayınca,kendisini ateşlere atar.Polis adayları sa ona kan kusacaktır.Teğmen en abzürt şakalardan birine plajda maruz kalır.Güneşin altında yatarken öğrencilerden biri gelip göğsüne dump(aptal) yazan çıkartmayı yapıştırıverir.Tam olarak böyle bir numaradan söz ediyoruz.Kuyruk acınız olan bir arkadaşınızı tespit edip uygulamaya geçin.Güneşin alnında uyumasını bekleyin! Üzerine istediğiniz bir yazıyı kazıdığınız bir mukavvayı (yazının ters olmasına dikkat edin!) onu uyandırmadan göğsüne bırakıverin.."Plaj sapığı","kadrolu dümbelek","tiniyetsiz şebelek" gibi yazılar ideal olacaktır.Onu sahilde kızların arasında bu şekilde dolaşırken düşünsenize.Bir arkadaş kaybetme riskiyle karşı karşıya olsanız da çok eğleneceğiniz kesin.Yazın keyfi böyle çıkar.

Nuri Alço Modeli

Kızı kıvama getirmeye ne dersiniz.Ambiyans ,müzik ve alkol...Gecenin sonunda hayattan istediğinizi koparacaksınız.Yazın keyifli aktiviteleri arasında snack bar'ların özel bir yeri var.Neden ise "sex on the beach" tadında bir içkiyle başlamıyorsunuz.Serin kokteyller gecenin bir erotik şova dönmesine neden olabilir...Yapılması gereken çok basit.Cıvırın bardağı asla boş kalmamalı.Barmeniniz iş başında ...Alkol tadını bastıran karışımlar hatunun sürekli içmesini sağlayabilir.Barmenlik ince bir sanattır.Barmenle iyi ilişkiler kurup bol bal bahşişle büyük bir tuzak kurabilirsiniz.Kulağa Nuri Alço metodu gibi mi geliyor? Evet kısmen öyle .Ancak siz hiç kimseye zorla bir şey yaptırmıyorsunuz.Gecenin ve yazın tadını çıkarın !

Eğlencenin Dibine Vurun !

Sahildn uzaklaşıp mayo sallama devri çoktan kapandı .Hala klasik plaj şakalarını kenara bırakmayan arkadaşlarınız mı var? Onlara bir daha asla saçma atraksiyonlar yapmamalarını sağlayabilirsiniz.Denizde açıldıktan sonra mayosunu sallayan. bir arkadaşınıza yaklaşın.Onu asla uyandırmamaya özen göstermeniz gereklidir.Doğru anı hesaplayıp mayosunu kapın ve kıyıya doğru yüzmeye başlayın.(Çocukken mutlaka mendil kapmaca oynamışsınızdır).Arkadaşınız size yetişemedi öyle değil mi ?İşte hadisenin tadı burada .Bırakın denize çıkamasın.
Yalvarmalarına kesinlikle kulak asmayın .Arkadaşınızın üç seçeneği var.Ondan hakkınız olan rüşveti isteyin.Taleplerinizi karşılamazsa ne mi olur?Bunu ,ona acımasızca hatırlatın.Bırakın plajda çıplak yürümek ve köpekbalıklarına yem olmak arasındaki kararı o versin!

Kutsal İttifak

Yaz eğlencelerinin tadını çıkarın.Kurbanların kim olduğunu tespit edelim.Sahilde oturan kız tayfasına yapılacak çok sıkı şakalar vardır.Bu şaka ancak kumsalı geniş kumu bol bir sahil şeridinde bir kaç arkadaşla birlikte yapılabilir.Mayolarınızın içine kum doldurup denizden çıkın .Bırakın belden aşağınız haddinden şişkn görünsün.Peki bu şakanın kime ne faydası var?Biraz gülüp eğlenmenin neresi kötü ? Elbette bu yolla doğru mesajı da veriyorsunuz.Aman etrafta ile olmamasına dikkat edin.Kumların arkanıza kaçması ya da odunların sırtınızda kırılması çok keyifli olmayacaktır.

Hep aynı şeyler.Havuz,deniz ve kokteyler...Sınırları zorlayıp biraz daha fazla eğlenebilirsiniz.Haydi iş başına! Biraz daha eğlenmenin kime ne zararı var ?

İntikam Zamanı

Bu hayatta herkesi sevemezsiniz öyle değil mi ? Yaz ayları yanı başınızda bulunup da nefret edilen kişilerden intikam alma mevsimi olarak idealdir.Arkadaş grubunuzda fazlasıyla kıl olduğunuz biri mi var ? Pundunu bulduğunuzda hiç çekinmeden hayatını zindan edebilirsiniz.Yapmanız gereken çok basit.Arkadaşınızın,güneş kremi ya da nemlendirici gibi vücuduna süreceği herhangi bir ürünü,ele geçirmeniz yeterli olacaktır.Ambalajı yarısına kadar boşaltıp içine şekerli su karışımınızdan dökün.İyice çalkaladıktan sonra,ona çaktırmadan yerine koyun ve olacakları beklemeye başlayın.Kıl olduğunuz şahsiyet zamanı gelince ,karışımı vücuduna sürecektir.Nemlenmeyi ya da bronzlaşmayı beklerken neler mi olacak? Büyük bir böcek istilasından söz ediyoruz.Karıncalar,arılar ve gün yüzü görmemiş mahluklar.Böcek tahifesi onu zehirletken siz denizin keyfini yaşayın !

İtalyan Çukuru

Özellikle plajlarda geçirdiğimiz vakit içerisinde toplu eğlence unsurlarını bir arada bulabilirsiniz.Plajlar içedikleri kum itibariylebörtü böceğin dışında aslında sayısız tuzağa ev sahipliği yaparlar.Aklınızı kullanırsanız kumsal sizin en güvenilir silahınız,tatil sevdasıyla yanıp tutuşan vatandaşın da en büyük düşmanı olabilir.Askeri eğitimlerde italyan çukuru diye geçen yaklaşık bir insan boyunda ve bir kere düştükten sonra çıkması büyük kas gücü gerektiren bir çukurun benzerini kumsalda açabilirsiniz.Kazı işlemlerini başarıyla tamamladıktan sonra plaj havlusuyla çukuru kapatıp dergi ve taş gibi malzemelerle de uçmasını engelleyebilirsiniz.Tabi bu işlermşeri yapıp dikkat çekmeyeceğinizi tahmin ediyoruz.Geriye havlunuzu üzerinden geçecek veya ona uzanıp kuma gömülecek devekuşlarını izlemek kalıyor.

Ahlak Polisi

Ttailde özellikle kuytu köşelerine yabancı olduğunuz bir mekanda deplasman fobisi yaşayabilirsiniz.Bin dereden su getirip tavladığınız yaz aşkınızla raomantiz doruklarına çıkmak için uygun mekanı kolluyor olabilirsiniz.İşte bu durumdaki bir arkadaşınıza "sözde" yardımlarla kara gün dostu olabilirsiniz.Özel ve sakin bir sitenin aşk ve meşk işleri için uygun olduğunu arkadaşınızın kafasına kazırsanız onu ele vermeniz de kolaylaşacaktır.Sitenin güvenlik görevlilerine bulunacağınız uygunsuz ihbarile arkadaşınızı yerin dibine sokabilirsiniz.Özellikle site erbaplarının ahlak polisi şeklinde olaya müdehale etmesiyle ortalığın bayram yerine dönmesini sağlayabilirsiniz.

Yaz aylarında size unutulmayacak fırsatlar sunuyoruz.Size çok keyifli eşek şakaları öneriyoruz!

Denizin Ortasında Tek Başına

Yazın ruhumuz bir ateş ve enrji topuna dönüşür; içimiz içimize sığmaz .Gani gani fazla gelen bu birikimi dışarı atmanın en iyi yolu plajlarda karşımıza çıkan toplu aktivitelerdir.Eğlence dozu yüksek plaj ortamlarında kano,muz,sörf gibi birbirinden cazip seçenekler sizi bekliyor.Şimdi size eşek şakasına yakın dozda bir önerimiz var .Arkadaşınız için bireysel su sporlarından su kayağı veya sürat motoru arkası simit gibi kolaylıkla bulavileceğiniz bir etkinliğe kayıt olup arkadaşınıza sözde bir süpriz yapın.Sürat moturunu kullanacak arkadaşın yapısına göre ya fazladan bir 3-5 ya da baklava börek sunarak onu hain plana dahil edin.Yeterince açıldıktan sonra arkadaşınızı dnizin ortasında yalnız bırakın.Çaresizlik içinde kalacak arkadaşınızın kurtarıcısı olmayı da sizin insafınıza bırakıyoruz.

Islak Oturuş Tekniği

Yaz demek neşe demek,rahatlık demek.Sıkıntılardan ve kurallardan bir nebze sıyrıldığınız özel bir zaman dilimi yaz.Tatil yaptığınız bölgede muhtemelen bir daha hayatınız boyunca göremeyeceğiniz insanlarla dolu geçici bir muhit.Dolayısıyla insanları kıl edip arkanıza bakmamak için yaz dönemi biçilmiş kaftan.Denizden veya deniz sonrası duşunuz bittikten sonra kurulamaya fazla özen göstermeden şık bir restoranın yolunu tutun.Restoran sahipleri masa ve sandalyelerine ıslak bir şekilde oturan kişilere karşı bitmek bilmeyen bir kin ve nefret duygusu beslerler.Eğer siz yeterince kalabalık bir grupsanız işletme sahibi kısa günün kârını kaçırmamak için sizin nemli popopnuza "Hayır" diyemeyecektir.20 kişilik bir grupra 1 saat boyunca sadece 3 çay siparişi vererk gergin restoran sahiplerine unutamayacakları bir ders verebilirsiniz.Menun bir ifadeyi hazin bir çöküşe dönüştürdüğünüz için kendinizle gurur duyun.

Havuz Faciası

Genellikle yaz aylarında insanlar havuz ve deniz ikilemei yaşarlar.Bazı bölgelerde denizin uzak veya kirli olması nedeniyle havuz tercih edilebilir.Havuzun denizin yerini tutmayacağı geyikleri yapılırken siz arkadaş grubunuzdaki en masum dostunuzu tespit etmeye bakın.Grubun diğer üyeleriyle birlikte hareket edeceğiniz için bu seçime dikkat edin.Hafif alkollü bir geceden sonra havuzun başına gittiğinizde görevlilerle kanuştuğunuzu ve havuzun o gece ilaçlanmayacağını belirtin.Ardından fırsattan istifade ettiğiniz ve gece için arkadaşınıza ve kendinize hediye mahiyetinde çok özel hatunlar ayarladığınız söyleyin ve arkadaşınızı havuza girmeye ikna edin.Çılgın hatunlar yerine grup üyelerinin havuza işediğini görünce arkadaşınızın alacağı yüz ifadesiniölümsüzleştirmek için gece çekimi iyi olan bir fotoğraf makinesini yanınıza almayı unutmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz İçin Teşekkürler...