18 Ağustos 2011 Perşembe

40'lu Yaşlardaki Kadın

40'lı yaşlardaki kadın

40'lı yaşlardaki kadın

Ne ister?
Hem sizin hem onun ihtiyaçlarını karşılayan dürüst bir ilişki. . .
Doyurucu bir yaşam ve kendisi olmak. . .

Ne düşünür?
Bu kadınlar genellikle parasal yönden rahata ermiş, sağlıklı ve sonuna kadar mükemmeli aramak için hayatın çok kısa olduğunun farkına varmış kadınlardır. Dul ve yeniden evlenmek isteyen kadınlar ilişkilere, genç kadınlara göre daha gerçekçi bakarlar. Başarılı bir ilişkinin birlik, uzlaşma ve paylaşımla ortaya çıktığını bilirler. Ayrıca güçlü yanlarıyla gurur duyar, zayıf yönlerini kabul ederler. İnsanları olduğu gibi kabul etmeyi bilirler. Bu özellikler iyi bir ilişki için çok yapıcı unsurlardır. 40'lı yaşlarını yaşayan kadınlar, daha gençken cesaret edemedikleri yaramaz eğlencelere peşinden gitmekten korkmazlar. Bir çok kadın için bu yaşlar sex yaşamlarının zirfesine geldikleri yaşlardır. Orgazm takliti yapmaktansa, orgazm olana kadar ilişkiyi bitirmemekten yanadırlar. Üstelik yılların tecrübesiyle karşındakininde zevk aldığından emin olmak isterler. Madalyonun diğer yüzünde de 5 yıllar önce ki hallerine göre daha güvensiz olan 40 yaşındakiler vardır. Eskiden kendilerine çevrilen hayran bakışları, artık alamamanın sitresini yaşayanlardır bunlar. . . Çünkü yıllar elinde sonunda bütün kaçakları yakalar. Yaşından sıkıntı duyan kadınları seksapellerine iltifatlar yağdırarak, erkeklerin hala ilgisini çektiğini göstererek onore etmek gerekir.

Nasıl erkekler Dikkatini Çeker?
İlişki arayan kadınları tavlamak için mütevazi ve direk olmak gerekir. Onların arabasıyla, parasıyla, kıyafetleriyle kendilerine etkilemeye çalışan erkeklerle işi olmaz. Onlara yaşamak için en şaşmaz cümle şu olabilir: "Seni karşıdan gördüm ve sadece gelip merhaba demek istedim. . ." İsteklilik daha genç kadınlarda ters tepebilir. Ama onlar için ne istediğini bilen ve istediğine ulaşmak için uğraşmaktan çekinmeyen erkek çekicidir. Ama sadece inandırıcıysa: yalan söylemeyin, çünkü böyle şeylere inanmazlar. Gerçekten güzel olan yeri neresiyse onu övün. Eğer bir anneyse, çocuklarını övün. Her anne çocuğuyla ilgili pozitif sözler duymak ister. Eğer karşınızda ki sosyotik bir kadınsa, sizde şık ve karizmatik görünmeye özen gösterin.

Ne hakkında Konuşmalı?
Aklında ki konular ya iş yada ailesiyle ilgilidir. Bu yaşlar kadınlar için önemlidir. Çünkü tam bu aralar yaşamak zorunda hissettiği hayatı bırakıp hem yaşamak istediği hayata doğru gitmeye karar veriyor. Havadan sudan konuşmalar yerine, hayatında neler olup bittiği öğrenmeye çalışın. Ne istiyor? Onu ne mutlu ediyor? Neyin farklı olmasını istediği gibi. . . Dürüst, samimi, anlamlı muhabbetler onun için her zaman daha değerlidir. Eğer onun bakış açısını yakalamaya çalışırsanız buna bayılacaktır. Ama genç erkekler için bu zaman alacak bir hedef olacaktır.

Yatakta aklı Nasıl Alınır?
Östurojen üretiminde ki azalmalar bu yaşlarda menapoz öncesi durumu yarattığından, ani sıcaklama, düzensiz regl, dönemleri, vajinada kurumaya sebep olabilir. Ama kendine güvenleri sayesinde sex konusunda hayatlarının en verimli yıllarını yaşıyorlar. İlk iş olarak su bazlı bir kayganlaştırıcı yatağınızın hemen yanında ki çekmeceye yerleştirin. Şimdi onun yanına da bir tane de vibratör koyun. Bir çift de kelepçe. Bir tane de gözleri bağlamak için fular. Tamam mı? Şimdi hiç sıkılmayacağınız bir sex hayatına doğru yolculuğa çıkıyorsunuz. Bir daha asla geri dönmek istemeyeceğiniz uzuuunnn bir yolculuğa. . .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz İçin Teşekkürler...