18 Ağustos 2011 Perşembe

30'lu Yaşlardaki Kadın

30'lu Yaşlardaki Kadın

30'lu Yaşlardaki Kadın

Ne ister?
Yakın, ciddi bir ilişki.
Arkadaşlarla akşam yemekleri, başarılı bir kariyer. . .

Ne düşünür?
30'lu yaşlarını yaşayan bir kadın, 20li yaşlardaki erkeğin bitmez enerjisi, yenilmezlik sancısı ve kaşıntılı sabırsızlığına sahiptir. Azla yetinmeme çırpınışları, büyük sitres yaşamasına yol açar. Eğer size bıkmadan destek olacak, size ilham verecek bir kadın istiyorsanız, 30lu yaşlarındaki kadınlar bu iş için biçilmez kaftandır. Yüksek cinsel gücü olan, yatakta eğlenmeyi seven bir kadındır.
Bu yaşlardaki kadınlar çoğunlukla "azgın" sıfatı altına düşerler. Sexten sonra kendi rahatına bakacak erkekelr yerine, sex sırasında ona daha çok ilgi gösterecek "sevimli" erkekleri tercih ederler. Ayrıca, "iyi sexin sadece kadınlar için olduğu" fikrinden çoktan arınmışlardır ve kontrolu ellerine almak için tereddüt etmezler. Onun bu cesur ve azgın hallerine, ne kadar müsade ederseniz, o kadar iyi vakit geçirirsiniz.

Nasıl erkekler dikkatini Çeker ?
Artık insanların dış görünüşüne değil, gelecek ifade edip etmemesine bakarlar. İdael eş onlar için hem kariyerinde ki yükselişe, hem ilişkisine düşkün olmalıdır. Hem birlikte geçirdiği zamanı önemsemeli, hem de ayrıyken sevgilisine saygısını muhafa etmelidir. Bu yaşlarda ki kadınlar kendi yaşıtı erkeklerin kariyerine daha fazla zaman ayırmak ister. Bu sebebpten kendilerinden yaşlı erkekler için büyük bir şans doğar. Çünkü kariyerlerini düzene oturtmuş erkekler mum ışığındaki yemeklere, birlikte tatillere daha rahat zaman ayırabilirler.

Ne hakkında Konuşmalı?
İş ! . . Eğer çok güzel 34 yaşında bir kadınla tanışırsanız ona işinin nası lgittiğini sorun. Sonra aynı yerdemi devam etmek istediğini yoksa bir planı olup olmadığını sorun. Bu yaşlardaki kadınlar 5-10 sene sonra ne yapacaklarına, ilerideki planlarını konuşmaya bayılırlar. Kendi kariyer tutkularınızdan bahsetmemeniz önemli. Bu sizi bitirir. Çünkü onun ilgisini çekebilmeniz için sizin hale hazırda olmak istediğiniz kişi olmanız gerekiyor.

Yatakta Aklı Nasıl Alınır?
30'lu yaşlarını yaşayan kadın sex makinesi gibi bir oluşumdur. Çünkü nasıl daha çok zevk alacağını bilir, alırda. Bu zevki almaması için iki büyük engel vardır. Sitres ve hamilelik. Ya iş yüzünden kafası meşguldur yada yeni doğum yaptığı için kendini yeterince sexi hissetmiyordur. Yani onu havaya sokmak bir iki küçük öpücükle mümkün olmayabilir. Havayı biraz alevlendirmeniz gerekecek. Gerçekten. Evi ısıtınki kıyafetlerini çıkartmaya daha meyilli olsun. Sonra bir mum yakıp, ışıkları söndürün. Böylece vucuduyla bir alıp veremediği varsa, daha rahat etmesini sağlamış olursunuz. Onu yatağa yatırın ve parmaklarını bütün vudunda hafifçe dokundurarak gezdirin. Ama özellikle göhüs ve genital bölgesine dokunmayın. Bu yaptığınızı 3 yada 4 dakika bu bölgelere hiç yaklaşmadan sürdürün. Şimdi gezintinize yavaş yavaş bu bölgeleride katabilirsiniz. Burada anahtar sözcük yavaş veya yavaş. Bir üç dakika daha geçtikten sonra, ki şimdiye kadar en az sekiz dakika olması gerekiyor, göhüs uçlarının üzerine üflemek suretiyle gıdıklamaya, öpmeye, dilinizi gezdirmeye başlayabilirsiniz. Sonra güneye göç edip, aynı işlemi kritorisine uygulayın. Burada geçirilecek 20 dakikadan az zaman ölü yatırımdır bunu unutmayın. Hareketlerine göre sevişmeyi ciddileştirip bildiğiniz gibi devam edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz İçin Teşekkürler...